Over ons

Aangenaam binnenklimaat, aangenaam leven 

We zijn niet alleen een plaatsingsbedrijf, maar we denken écht mee met onze klanten en geven, op basis van onze ruime praktijkervaring onderbouwd advies. Ook voor de dienst na verkoop, zoals onderhoud en herstelling, handelen we snel en flexibel.  

  

Met vakkundig advies en hoogwaardige installaties garandeert JG Airconditioning een ideale binnentemperatuur voor zowel privé- als bedrijfsgebouwen. 

 

Duurzame oplossingen op maat 

De vraag naar warmtepompen stijgt elk jaar. Enerzijds door de steeds strengere energiedoelstellingen van de overheid en anderzijds omdat steeds meer mensen er de voordelen van inzien (ook op de energiefactuur). Bij JG Airconditioning streven we steeds naar duurzame oplossingen. Afhankelijk van welk systeem jij uitkiest, kan je ermee koelen, verwarmen of beide tegelijk. Bij JG Airconditioning leveren we de juiste oplossing voor verwarming, koeling en ventilatie.   

  

Dat we onze diensten 'beperkt' houden, is een bewuste keuze. Hierdoor blinken we uit in wat we doen en kunnen we onze klanten op maat servicen. Met onze quality above quantity mentaliteit hebben we al heel wat mooie projecten mogen verwezenlijken.  

Meer dan 18 jaar ervaring

Door de jarenlange ervaring zijn we bij vele bedrijven en particulieren een belangrijke referentie in de airco- en warmtepompmarkt in Genk en omstreken geworden. 

JG Airconditioning is officieel gecertificeerd als koeltechnisch bedrijf en voldoet hierbij volledig aan de Belgische wetgeving. Registratie nummer: ENREF/00562 en Certificaat nummer: KOEL/AIB/E_03/T_I_249.

ONZE KLANTEN aan het woord

Romain M.

Bedankt voor de super service. Een advies en degelijke uitleg. Niet zo maar een commercieel verhaal. Nadien een super opvolging en uiteindelijk een topteam van gedreven en ervaren monteurs. Zeker aan te bevelen bij uw aankoop van uw verkoeling in de warme dagen.

Filip W.

Vandaag zijn ze een Panasonic split-airco komen installeren, zeer proper, vakkundig, professioneel en stipt geplaatst, niets dan positief, kwaliteitsvolle producten en top-afwerking.

Josephine T.

Wij zijn super blij en tevreden met onze nieuwe airco’s, de afwerking is tot in de puntjes in orde en een super goede service. Echt vakmanschap!

Vanessa V.

Vandaag zijn ze onze airco komen installeren, heel fijn team en heel proper gewerkt en een goede uitleg gekregen! Ik kan JG Airconditioning alleen maar aanbevelen.

Neem gerust contact op voor meer voordelen en productdetails